Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για τους Προπονητές (14/6/2024 11:59) ΕΠΕΙΓΟΝ!

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!!:Ενημέρωση για τους Προπονητές

Όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ, γνωστοποιείται η έναρξη  λειτουργίας σχολών ανανέωσης ταυτοτήτων ΕΠΟ/UEFA περιόδου 2025-2027 διάρκειας 15 ωρών για όλες τις κατηγορίες διπλωμάτων προπονητικής (UEFA PRO, UEFA A, UEFA ELITE YOUTH Α, UEFA GOALKEEPER Α, UEFA B, UEFA GOALKEEPER Β, UEFA FUTSAL Β, UEFA C, NATIONAL GOALKEEPER και NATIONAL FUTSAL) -σε πρώτη φάση- για όσους δεν είναι κάτοχοι προπονητικής ταυτότητας σε ισχύ.

Θα ακολουθήσει το προσεχές διάστημα νέα ανακοίνωση για τη διαδικασία εγγραφής στις σχολές ανανέωσης 2025-2027 όσων προπονητών (ανά δίπλωμα) κατέχουν προπονητική ταυτότητα με ισχύ έως 31/12/2024.

Μπορείτε να αντλήσετε όλες τις πληροφορίες της εν λόγω διαδικασίας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.epo.gr/Default.aspx?a_id=46162.

 

 

Απαραίτητα προπονητή UEFA Β΄-γραμμένο στη Γ.Γ.Α. όλα τα σωματεία Α΄ Β΄  Κατηγορίας

Ενόψει της νέας περιόδου 2024-2025 και με βάση τις αυστηρές οδηγίες της Γ.Γ.Α., υπενθυμίζουμε  ότι όλα τα σωματεία μας- Α΄ Β΄  Κατηγορίας- για να μπορέσουν να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα θα πρέπει να προσλάβουν Διπλωματούχο Προπονητή UEFA Β΄ και ο οποίος απαραίτητα θα είναι εγγεγραμμένος στο Μητρώο Προπονητών της Γ.Γ.Α.

*Υπενθυμίζεται ότι εκπνέει η ημερομηνία εγγραφής των σωματείων στην   Πλατφόρμα της Γ.Γ.Α. (15/06/2024) και όσα σωματεία δεν εγγραφούν δεν θα μπορέσουν να αγωνισθούν στο νέο πρωτάθλημα.

Αναμένουμε παράταση και θα σας ενημερώσουμε .